جايگاه HSE در پيشگيري و مديريت بحران كشور

۲۱ بازديد

به گزارش پايگاه خبري بهداشت، ايمني و محيط زيست "بامنا"؛

استاد شهريار مزيد آبادي  پژوهشگر و مدرس امداد و نجات در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري بامنا در چهارمين كنفرانس جامع مديريت بحران و HSE  با اشاره به تجربه سه دوره قبل برنامه ريزان اين كنفرانس گفت: برنامه ريزان كنفرانس با تجربيات سه دوره قبل اين كنفرانس به دنبال باز كردن و حتي پاسخ به مسائلي بودند كه لزوم توجه به آن مي‌تواند به آمادگي و پيشگيري از حوادث كمك كند. نگاه تخصصي به اولين حادثه بزرگ شهري بعد از جنگ تحميلي از منظر حريق  به همين دليل بود كه بحث‌هاي كارشناسي و سخنرانان به اين مهم پرداختند. در خصوص اهداف كنفرانس  لازم است كميته علمي باجمع‌بندي دستاوردهاي مقالات و سخنراني‌ها و كارگاه‌هاي ارائه‌شده و نظرات خبرگان به اين سؤال پاسخ دهد. اما به‌يقين بحث‌هاي علمي بدون اغراض سياسي در محيط‌هاي دانشگاهي، كشور را به‌سوي اهداف توسعه پايدار خواهد برد. حضور كارشناسان و مديران فني از سراسر كشور وتقارب آرا و اظهارنظرهاي فني ميزان آگاهي ذهني و عملياتي و  آمادگي در مقابل سوانح را افزايش خواهد داد.

مزيد آبادي در پاسخ به سوال خبرنگار پايگاه خبري بامنا در خصوص جايگاه HSE در پيشگيري و مديريت بحران كشور گفت: تا تعريف اين واحد مهم در امور اجرايي كشور در تمام سطوح مشخص نگردد و ضرورت وجود افراد آگاه و برنامه‌ريز در همه سطوح براي پيشگيري و  كاهش اثرات حوادث روشن نگردد، مديران تصميم گير درك مناسبي از ايجاد و حمايت از واحد HSE را نخواهند داشت. در حال حاضر در مهم‌ترين اركان اجرايي كشور اين فقدان مشهود است و برنامه روشن و اجرايي دقيقي براي مواجهه با شرايط اضطراري وجود ندارد. البته معرفي و بازتعريف اين واحد در قالب تبليغات، كارگاه‌هاي آموزشي، جلسات عمومي و اختصاصي با مديران مي‌تواند باور و توجه به اين واحد را افزايش دهد.

وي در پايان گفت: شايد ذكر اين تعريف كه وجود واحد بهداشت، ايمني و محيط زيست  به‌منزله حفاظت و امنيت در مقابله با شرايط اضطراري و بحراني، باعث كاهش هزينه‌ها و خسارات مي‌گردد و بدون شك اين اولين گام مي باشد.

 

ادامه مطلب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.